Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Πέμη Ζούνη: Αποκάλυψε γιατί δεν θα ξαναπαίξει στην τηλεόραση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Πέμη Ζούνη: Αποκάλυψε γιατί δεν θα ξαναπαίξει στην τηλεόραση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Την “κοινή απόφαση” που έχουν λάβει η ίδια και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μην συνεργαστούν ξανά στην τηλεόραση μετά τη σειρά “Κλείσε τα μάτια”, αποκάλυψε η Πέμη Ζούνη, που δεν έκρυψε την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον γνωστό δημιουργό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Οpen Weekend, είπε πως “τον αγαπώ πολύ τον Χριστόφορο, το ξέρετε. Περιμένω τη δουλειά του με μεγάλη χαρά. Μετά από τόσον καιρό έπρεπε να έρθει κι εκείνος”.

Όταν ερωτήθηκε εάν της έγινε πρόταση από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να παίξουν μαζί στη νέα του σειρά, το “Maestro” η ηθοποιός απάντησε: “Με τον Χριστόφορο κάναμε μία δουλειά που έμεινε αρκετά χρόνια στη μνήμη των ανθρώπων, μια δουλειά που νομίζω ήταν κορυφαία στο είδος της. Και ήταν κοινή απόφαση μετά ότι δεν ήταν εύκολο να επανέλθουμε με άλλον συνδυασμό”.

Δηλαδή, εξήγησε η ίδια, “ίσως κατέστρεφε αυτή τη μνήμη. Προτιμώ να μείνει αυτό έτσι, παρότι τον αγαπώ, τον παρακολουθώ. Θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε άλλους ρόλους, αλλά σαν να μην θέλουμε και οι δύο στο όνομα αυτού του σίριαλ”.

enikos

Δες επίσης

Δύο Ξένοι: Το «άσεμνο» επεισόδιο 41 με τον Σεργιανόπουλο που απαγορεύτηκε και δεν προβάλλεται ποτέ από το MEGA

Δυο Ξένοι: Η ρομαντική κομεντί των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου έχει αποκτήσει διαστάσεις θρύλου ...