Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Πασχάλης: «Μου έσκιζαν τα ρούχα στη σκηνή, ήμουν ο Σάκης Ρουβάς της εποχής μου»

Πασχάλης: «Μου έσκιζαν τα ρούχα στη σκηνή, ήμουν ο Σάκης Ρουβάς της εποχής μου»

Για τη μακρόχρονη πορεία του στο τραγούδι μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, ενώ μοιράστηκε με το κοινό του ιστορίες από το παρελθόν.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σάββατο με φίλους» και αρχικά, ανέφερε: «Τη δεκαετία του 1970 ήμουν ο Σάκης Ρουβάς της εποχής. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στους δρόμους, πραγματικά. Έβγαινα στη σκηνή και μου έσκιζαν τα ρούχα, μου τραβούσαν τα μαλλιά, δεν με άφηναν να τραγουδήσω». Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή καβάλησε το καλάμι, λόγω της αγάπης που του έδειχνε ο κόσμος.

«Εγώ σέβομαι τον κόσμο, που αγαπάει αυτό που αγαπάει και μέσα από αυτό παίρνω κι εγώ μια ικανοποίηση και μια υπερηφάνεια. Εκεί μπορώ να κατηγορηθώ, ότι καβάλησα το καλάμι, γιατί σκέφτομαι ότι όλος αυτός ο κόσμος που ακούει τα τραγούδια μου, τα συνδέει με στιγμές της ζωής του», εξήγησε. Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επενδύω τις εικόνες τις ζωής τους με δική μου μουσική. Είναι σπουδαίο αυτό, να συνοδεύεις τις εικόνες του κόσμου με τη μουσική σου».

news.gr

Δες επίσης

Κώστας Κωστόπουλος: Αθώος ο σκηνοθέτης για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Κώστα Κωστόπουλο με την κατηγορία του βιασμού της ...