Ο Παναγιώτης Ντιντής συνδυάζει την αυτοδιοικητική εμπειρία ως νυν αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής με τη γνώση των τοπικών προβλημάτων.
Αγαπά τον τόπο του, καθημερινά είναι κοντά στους δημότες, τον διακρίνει η εργατικότητα και πιστεύει απόλυτα στην ομαδική δουλειά και στην βελτίωση της πόλης και των χωριών του Δήμου Τρικκαίων.
Ο Παναγιώτης Ντιντής είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο εμπιστεύεσαι αλλά και θα πρέπει να στηρίξεις γιατί ‘μιλάει’ με πράξεις και όχι με λόγια.
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Παναγιώτης Ντιντής: με όραμα από την Αντιδημαρχία για μια νέα πενταετία
Δες επίσης
Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;;; Βγήκε σήμερα το πρωί στο mega η Ντόρα Μπακογιάννη και ζήτησε την παραίτηση Λαζαρίδη, όπερ και εγένετο!
Πραγματικά διερωτάται κανείς ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο. Σήμερα το πρωί στο mega βγήκε η ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

