Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ολοκληρώθηκε η δίκη στο ΜΟΔ Τρικάλων: Δις ισίβια στον 40χρονο για τις δολοφονίες δυο γυναικών στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε η δίκη στο ΜΟΔ Τρικάλων: Δις ισίβια στον 40χρονο για τις δολοφονίες δυο γυναικών στον Βόλο

Σε δις ισόβια για τον θάνατο της 75χρονης νονάς του στον Βόλο τον Νοέμβριο του 2021 και μιας 69χρονης στη Ν. Ιωνία τον Αύγουστο του 2009, είναι η ποινή του ΜΟΔ Τρικάλων κατά του 40χρονου Βολιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα με την απολογία του κατηγορούμενου, την πρόταση του εισαγγελέα, τις αγορεύσεις των συνηγόρων και μετά τη διακοπή του Δικαστήριο ανακοίνωσε την ποινή.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε δις ισόβια για τον θάνατο των δύο γυναικών, φυλάκιση τεσσάρων ετών για την οπλοχρησία στον θάνατο της 75χρονης, ενός έτους για παράνομη οπλοφορία και χρηματική ποινή 5.000 €.

Ο 40χρονος δολοφόνησε όπως ομολόγησε την 75χρονη νονά του Ευθυμία Αβραμίδου – Αλεξούλη με 42 μαχαιριές, στις 4 Νοεμβρίου 2021 και κατηγορείται, αλλά ο ίδιος αρνείται, για την δολοφονία της 69χρονης Νίκης Τσιρογιάννη – Μηλίνη, μητέρας του πρώην δικηγόρου του, στη Ν. Ιωνία, με 20 μαχαιριές, τον Αύγουστο του 2009.

magnesianews.gr

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 3/3 σε περιοχές των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ...