Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Ο Βασιλιάς της Ιταλικής Γαστρονομίας: Κανελόνια

Ο Βασιλιάς της Ιταλικής Γαστρονομίας: Κανελόνια

Κανελόνια
                                                        Υλικά για τον κιμά
Λίγο λάδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
390 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
100 γραμμάρια κόκκινο κρασί
100 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
1 ξυλάκι κανέλα
1/2 κ.γ. μπαχάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κ.σ. τριμμένο κασέρι (απο τα 230 γραμμάρια)
250 γραμμάρια κανελόνια
1 ποτηράκι νερό βρύσης για το βούτηγμα των κανελονιών
                                                 Υλικά για σάλτσα
Λίγο λάδι
2 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες)
300 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
                                              Για την κρέμα γάλακτος
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά
140 γραμμάρια γάλα πλήρες
1 αβγό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
230 γραμμάρια τριμμένο κασέρι (για το πασπάλισμα)

 

 

Δες επίσης

Πώς μπορούν να διατηρηθούν περισσότερο τα φρούτα χωρίς να πιάσουν μούχλα

Γιατί τα φρούτα μουχλιάζουν τόσο γρήγορα; Η μούχλα ευδοκιμεί όπου υπάρχει νερό και οξυγόνο. Επομένως ο ρυθμός ...