Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Δυτική Όχθη: Ταξίδι – αστραπή στα Παλαιστινιακά εδάφη Κυριακή και Δευτέρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Δυτική Όχθη: Ταξίδι – αστραπή στα Παλαιστινιακά εδάφη Κυριακή και Δευτέρα

Στη Δυτική Όχθη μεταβαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο Στ. Κασσελάκης θα μεταβεί το διήμερο Κυριακή – Δευτέρα (26-27/5) στα παλαιστινιακά εδάφη πραγματοποιώντας ένα ταξίδι – αστραπή.

Θα φτάσει αεροπορικώς στο Τέλ Αβίβ και από εκεί θα μεταβεί στη Δυτική Όχθη και συγκεκριμένα στη Ραμάλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής.

Υπενθυμίζεται πως στην συνέντευξη του στο Attica ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σημειώσει πως «δεν μπορούμε να αφήνουμε το Ισραήλ να προχωρά μ’ αυτό τον τρόπο, βάναυσα, να δολοφονεί κυριολεκτικά γυναίκες και παιδιά, όλους τους άμαχους και να μην υπάρχει ένα τέλος. Δηλαδή ποια είναι η στρατηγική του Ισραήλ στο τέλος αυτής της διαδικασίας; Θα είναι επ’ άπειρον κατοχή; Ρωτάω, ποια είναι η στρατηγική; Δεν υπάρχει στρατηγική εξόδου, το οποίο σημαίνει ότι πολύ απλά, υπάρχει ασύστολο αιματοκύλισμα».

 

Πηγή: ieidiseis

Δες επίσης

Σοκ στην Καλαμάτα: Νεκρή 21χρονη που έπεσε από γκρεμό

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, έπειτα την τραγική είδηση του θανάτου ...