Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Σπύρος Μπελετσιώτης υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Ο Σπύρος Μπελετσιώτης υποψήφιος με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”

Η στελέχωση του συνδυασμού “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” συνεχίζεται ακάθεκτα με δυναμικές υποψηφιότητες. Ο Σπύρος Μπελετσιώτης αποτελεί και επίσημα την νέα προσθήκη στον συνδυασμό που ηγείται ο Θεόδωρος Χήρας, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Σπύρος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια φιλολογικών Βιβή Κόφφα και έχουν ένα τέκνο.
Ο Σπύρος είναι εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Μουριάς , καθώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είχε εκλεγεί με το συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος” του κ. Κώστα Μαράβα.
Ο ίδιος δήλωσε: Η συμπόρευση μου με το αυτοδιοικητικό άρμα του Θεοδώρου Χήρα αποτέλεσε μονόδρομο για μένα. Το όραμά του για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης και οι συγκεκριμένες προτάσεις υλοποίησής του, με έπεισαν ξεκάθαρα για να δώσω αυτό το σημαντικό αγώνα στο πλευρό του. Οφείλουμε να πράξουμε τα δέοντα για να μπούνε τα χωριά μας σε τροχιά ανάπτυξης και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης σε αυτά.
Από την πλευρά του , ο Θεόδωρος Χήρας ανέφερε: Ο Σπύρος είναι ένας συνειδητοποιημένος και υπεύθυνος άνθρωπος, ο οποίος διαθέτει αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά. Έχουμε πλήρη ταύτιση απόψεων για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Πύλης και θα εργαστούμε από κοινού σκληρά για να μετουσιωθεί η συμπόρευσή μας σε  πραγματικό όφελος για την τοπική μας κοινωνία.

Σπύρο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!

Δες επίσης

Απεργούν οι υγειονομικοί στις 22 Φεβρουαρίου – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Τ.Ε.Π του Νοσοκομείου Τρικάλων

Οι υγειονομικοί θα βρεθούμε ξανά στο δρόμο του αγώνα. Στις 22 Φεβρουαρίου στην πανυγειονομική απεργία ...