Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Σουφλιάς Δ. Αθανάσιος από Νεραϊδοχώρι επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Ο Σουφλιάς Δ. Αθανάσιος από Νεραϊδοχώρι επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Ακόμα μια νέα και ισχυρή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».
Ο Σουφλιάς Αθανάσιος του Δημητρίου αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Χήρα και θα βαδίσει στο δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Κατάγεται από το Νεραϊδοχώρι όπου και διαμένει μόνιμα. Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Χήρα, να συμμετέχω ως υποψήφιος στο ισχυρό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον». Ένας συνδυασμός που απαρτίζεται από άτομα με όραμα, εμπειρία και όρεξη για δουλειά.
Τίθεμαι λοιπόν στην κρίση των συγχωριανών μου. Η αγάπη για τον τόπο μου και η επιθυμία να προσφέρω χωρίς ιδιοτέλεια στο όμορφο Νεραϊδοχώρι, εκδηλώνουν και τον σκοπό της ενασχόλησής μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Δηλώνω παρών….και γίνομαι δέκτης των προβλημάτων αλλά και των προτάσεων των συγχωριανών μου και όλοι μαζί να βρούμε λύσεις και να βάλουμε ένα φρένο στη φθίνουσα πορεία που έχει πάρει ο ορεινός όγκος.
Συντάσσομαι ενεργά στο πλευρό του κ. Χήρα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την Αλλαγή του Δήμου μας».
Από την πλευρά του ο κ. Χήρας αναφέρει: «Αγαπητέ Θανάση, είσαι ένας άνθρωπος ευρέως αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ένας καταξιωμένος επαγγελματίας. Ένας άνθρωπος υπεύθυνος, δραστήριος, με τεκμηριωμένη άποψη και προθυμία. Σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στον συνδυασμό μας και που αποδέχτηκες την πρότασή μου να συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Η τοπική αυτοδιοίκηση σε χρειάζεται.
Ο Θανάσης κατέρχεται υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Νεραϊδοχωρίου.

Θανάση, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Δες επίσης

Απεργούν οι υγειονομικοί στις 22 Φεβρουαρίου – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Τ.Ε.Π του Νοσοκομείου Τρικάλων

Οι υγειονομικοί θα βρεθούμε ξανά στο δρόμο του αγώνα. Στις 22 Φεβρουαρίου στην πανυγειονομική απεργία ...