Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει spoiler για τον Σασμό: Ο Αστέρης θα χωρίσει ξανά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει spoiler για τον Σασμό: Ο Αστέρης θα χωρίσει ξανά

“Ας γίνει ό,τι νομίζουν οι άνθρωποι που το γράφουν ότι είναι το πιο σωστό” δηλώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Για το επερχόμενο φινάλε της καθημερινής σειράς “Σασμός” αλλά και τον… χωρισμό, τον πρόωρο, ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

«Ο Αστέρης θα χωρίσει ξανά! Άντε πάλι, ξανά μανά… Άντε πάλι, αυτό το βάσανο… Νομίζω όμως ότι δεν θα είναι για πάρα πολύ αυτή τη φορά. Εντάξει, ναι, γιατί κάτι πιο σοβαρό από αυτό που είχε συμβεί την πρώτη χρονιά δεν μπορεί να ξανασυμβεί.

Οπότε αυτή τη στιγμή θα είναι για λίγο. Είναι για να ξαναφουντώσει λίγο η ανάγκη να ξαναβρεθούν στην πραγματικότητα» αποκάλυψε, αρχικά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Δεν έχω ιδέα πως θα ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτής της σειράς. Υπάρχει απ’ έξω – απ’ έξω ένας σκελετός, τον οποίο μας λένε, που πάντα όμως ξεφεύγει. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα και εμείς πια να ρωτάμε. Γιατί με τα επεισόδια και τους ανθρώπους, έτσι όπως μπαίνουν ηθοποιοί και δημιουργούνται σχέσεις και χημείες, πηγαίνει λίγο η ιστορία από εδώ και λίγο από εκεί.

Βγαίνει από τους ανθρώπους που το γράφουν κάτι άλλο πιο εύκολα, ίσως κάτι που δεν το είχαν σκεφτεί, συνεπώς κι εμείς δεν ρωτάμε».

«Ας γίνει ό,τι θέλουν. Θέλω να πω ότι θα ολοκληρωθεί φέτος έτσι κι αλλιώς αυτό, οπότε ας γίνει ό,τι νομίζουν οι άνθρωποι που το γράφουν ότι είναι το πιο σωστό. Πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί όμορφα» τόνισε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

newsit

Δες επίσης

Τα 6 κόλπα για να μην μυρίζει άσχημα το σώμα μας από τον ιδρώτα

Σας έχει τύχει ποτέ να αναρωτιέστε αν μυρίζει άσχημα ο ιδρώτας στο σώμα σας; Υπάρχουν κάποια απλά ...