Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Μπάμπης Λ. Αναγνώστου από Παράμερο επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Ο Μπάμπης Λ. Αναγνώστου από Παράμερο επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Αγαπητοί συνδημότες,
Φίλες και φίλοι συγχωριανοί,
Γεννήθηκα στο Παράμερο Τρικάλων όπου και εξακολουθώ να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά – καθότι Μελισσοκόμος – σ’ αυτή την περιοχή καταγωγής μου.
Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Παραμέρου με το συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και επικεφαλής τον Θοδωρή Χήρα, μετά από ξεκάθαρα διαμορφωμένη άποψη.  Ενδεικτικά αναφέρω ορισμένα προβλήματα που χρονίζουν επικίνδυνα.
· Το χωριό μας πλήττεται από δύο  τερατώδεις κατολισθήσεις.  Μία δυτικά εδώ και 15 έτη ενεργή ακόμα, και μια ανατολικά μόλις ενός έτους.  Ανύπαρκτη η ενημέρωση, το ενδιαφέρον των υπηρεσιών και η παρέμβαση.  Να δούμε μέχρι πότε θα περιμένουμε.
· Οι Δασικοί – Αγροτικοί δρόμοι τα τελευταία χρόνια είναι μόνο για ερπυστριοφόρα.
· Το νερό του υδραγωγείου ανά πάσα στιγμή επικίνδυνο – πέρυσι όλο το χωριό ήταν με γαστρεντερίτιδα.  Με αποτέλεσμα να ανατρέχουμε σε βρύσες – πηγές για πόσιμο νερό.  Κάτι αντίστοιχο έχω υπόψη μου γίνεται και σε άλλα ορεινά χωριά.  Είναι επομένως κοινό μυστικό ότι δεν γίνεται τίποτα.
Οπότε για να μην παραμένει μυστικό και για να μην συγκαλύπτεται….είμαι ένας από τους πολλούς που βγαίνουν μπροστά και δηλώνουν υποψηφιότητα προκειμένου να βοηθήσω προς μια καλύτερη καθημερινότητα.
Με εκτίμηση,
                 Μπάμπης Λ. Αναγνώστου
                          Μελισσοκόμος

Δες επίσης

Κάλεσμα της οικογένειας των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα που χάθηκαν στο «τρένο χωρίς επιστροφή»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, όπου ο χρόνος σταμάτησε για 57 ...