Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο θύμα διαδικτυακής απάτης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο θύμα διαδικτυακής απάτης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»

Έξαλλος είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την διαδικτυακή απάτη όπου επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του, προσποιούμενοι ότι είναι αυτός.

Μία δημόσια καταγγελία έκανε ο διάσημος τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram αναφορικά με ένα περιστατικό διαδικτυακής απάτης. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μία ανάρτηση, θέλοντας να δώσει τέλος στην κατάσταση και αυτούς που προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους θαυμαστές του για να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Μόλις πλροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα.

Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές.

 

Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης στην σχετική ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως και ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πέσει θύμα παρόμοιας διαδικτυακής απάτης και έσπευσε στο Instagram για να προειδοποιήσει τους θαυμαστές του να μην εμπιστεύονται άλλα προφίλ με το όνομά του, πέρα από αυτό που ο ίδιος τους υποδεικνύει,

newsit

Δες επίσης

Λουκέτο και απανωτές συλλήψεις στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα (Βίντεο)

Διαδοχικές συλλήψεις των προσωρινά υπεύθυνων του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται η Πάολα προκάλεσαν νέες καταγγελίες ...