Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Ο Κανάκης και η πρό(σ)κληση σε Μητσοτάκη

Ο Κανάκης και η πρό(σ)κληση σε Μητσοτάκη

Πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυναν στις 21 Μαρτίου οι «Ράδιο Αρβύλα», ώστε να δώσει το «παρών» στο στούντιο και να πραγματοποιηθεί μία συνέντευξη, με αντικείμενο συζήτησης τα Τέμπη και όχι μόνο. Σπάζοντας το «πρωτόκολλο» και επειδή ακριβώς είναι «μπαφιασμένοι» από τα όσα έχουν συμβεί, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αντώνης Κανάκης, αποφάσισαν να προσκαλέσουν για πρώτη φορά έναν πολιτικό.

Αν και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι παρουσιαστές με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, τους μεταφέρθηκε πως είναι καταρχήν θετικοί, τελικά απάντηση, έναν μήνα και 2 μέρες μετά, δεν έλαβαν.

«Δεν είχα καμιά ελπίδα ότι θα έρθει, επιβεβαιώνοντας ότι οι επιλογές εμφανίσεων γίνονται μόνο όταν μιλάμε για ντολμαδάκια και αηδίες ή όταν μιλάμε σε ενημερωτικές εκπομπές μέσα σε ένα πλαίσιο. Είτε απόλυτα ελεγχόμενο, είτε ψιλοελεγχόμενο. Εκεί είναι το εύρος», είπε ο Αντώνης Κανάκης στη εκπομπή της Δευτέρας (22/4) και πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση δεν θα έρθει σε μια συζήτηση με πραγματικό αντίλογο, που δεν θα είναι τίποτα προσυμφωνημένο. Λυπόμαστε πολύ, αν και το περιμέναμε. Αποδεικνύεται ότι όταν δεν είσαι καθαρός, αποφεύγεις και θέλεις να είναι όλα ελεγχόμενα όταν είναι να κάνεις μια δημόσια συζήτηση».

 

 

ieidiseis

Μ. Καλ.

Δες επίσης

5 τρόποι για να μεγιστοποιήσετε την καύση θερμίδων σε μόλις 30 λεπτά

Τα αίτια συγκέντρωσης υπερβολικού λίπους γύρω από την κοιλιά σχετίζονται κυρίως με τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, την ...