Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο Γράμψας Δήμος από τη Δέση υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Ο Γράμψας Δήμος από τη Δέση υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Άλλη μία αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επισήμως, καθώς ο Θοδωρής Χήρας έδωσε τα χέρια με τον Γράμψα Δήμο του Βασιλείου και πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Δήμος κατάγεται από την όμορφη Δέση και είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπακάλη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε…. << Αγαπώ παθολογικά την Δέση και λατρεύω τον ορεινό μας όγκο. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι η επιθυμία μου να προσφέρω ανιδιοτελώς στο χωριό μου, να βοηθήσω στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου, να βρούμε βιώσιμες λύσεις για τα διαχρονικά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και να βάλουμε ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση που βιώνει τα τελευταία χρόνια η ευρύτερη ορεινή περιοχή. Συντάσσομαι ενεργά στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να έρθει η πολυπόθητη ΑΛΛΑΓΗ σελίδας στο Δήμο Πύλης. >>
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Ο Δήμος είναι ένας δραστήριος και ενεργός πολίτης. Άνθρωπος ευσυνείδητος, πρόθυμος, συγκροτημένος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος. Η αγάπη του για τη Δέση θα του δείξει τον φωτεινό δρόμο της επιτυχίας. Αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι ακόμα και στην ανακοίνωση υποψηφιότητάς του, μου ζήτησε ευγενικά να προβληθεί η Δέση και όχι ο ίδιος.
Δήμο, είναι τιμή μας που προσωπικότητες σαν εσένα αποτελούν στελέχη του συνδυασμού μας.
Ο Δήμος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Δέσης.

Δήμο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...