Τα Υλικά:
-
1 λίτρο Γάλα Αμυγδάλου Χωρίς Ζάχαρη
- 100 γρ. Στέβια 1:2
- 70 γρ. κορν φλάουρ
-
2 βανιλίνες
-
100 θερμίδες ανα μερίδα
Εκτέλεση
-
Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε τη γάλα Αμυγδάλου, τη στέβια, το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να πήξει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τις βανιλίνες και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Μοιράζουμε το μείγμα στα ποτηράκια και τα αφήνουμε να κρυώσουν μέχρι να σταθεροποιηθούν.
Καλή σας επιτυχία!!!
.