Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Νίκος Ζερβός: Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί, όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω

Νίκος Ζερβός: Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί, όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω

Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Τζούμα πήρε ο στενός συνεργάτης του, Νίκος Ζερβός. Ο σκηνοθέτης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ηθοποιού και ραδιοφωνικού παραγωγού είπε πως πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ, ενώ έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι κι εκείνος μπορεί να έχει σκεφτεί να “καρυδώσει” μια γυναίκα, όταν τον “πρήζει”.

“Πάντα είχε έναν κυνισμό στο χιούμορ του, το οποίο μπορώ να ονομάσω και μαύρο χιούμορ. Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους πρόβλημα.  Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας που ξέρω θα έλεγε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε πολύ. Προφανώς είναι πλάκα, αλλά βέβαια είναι χοντρή πλάκα. Είναι φανερό από τον τρόπο που απάντησε ότι έκανε ένα είδος κακού σαρκασμού” ανέφερε ο Νίκος Ζερβός.

“Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες; Είναι γελοίο, δεν στέκεται… Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια και από το ραδιόφωνο και από τις ταινίες. Είπε κάτι αρκετά ακραίο, αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες” τόνισε.

“Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα… Εγώ δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας εννοούσε πως είναι δικαιολογημένο να σκοτώνουμε μια γυναίκα γιατί μας πρήζει. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω αισθανθεί όταν μια γυναίκα με πρήζει με την πολυλογία, να την καρυδώσω εκείνη την ώρα, αλλά είναι σκέψη, δεν είναι ότι την σκοτώνω. Το είπε στο πλαίσιο ενός καλαμπουριού δηλαδή” συνέχισε ο Νίκος Ζερβός.

“Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά, επειδή είναι politically correct; Το θεωρώ αισχρό και ηλίθιο. Να λέμε αυτά που σκεφτόμαστε” κατέληξε.

 

enikos

Δες επίσης

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Κατσάμπας, μέλος του συγκροτήματος «Αδελφοί Κατσάμπα»

Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Κατσάμπας που μαζί με τον αδερφό του είχαν γράψει τη δική τους ιστορία ...