Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση στις αντιδράσεις για την τοποθέτηση περί γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση στις αντιδράσεις για την τοποθέτηση περί γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Οικονομόπουλος προκάλεσε ξανά αντιδράσεις με τις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τον γάμο αλλά και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

YouTube video player

 

Η εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» πρόβαλε σήμερα την αντίδραση του Νίκου Οικονομόπουλου στον ντόρο που προκλήθηκε, σύμφωνα με το περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπική του άποψη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα» αναφέρει το περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε τι ρωτούσε και ποιον ρωτούσε… Πολύ σωστά τον ρώτησε, γιατί ήξερε ποιον έχει απέναντί του. Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε και τι απάντηση θα λάβει. Ο Νίκος είναι ένα παραδοσιακό παιδί, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Δες επίσης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο θύμα διαδικτυακής απάτης: «Θα υποβάλω άμεσα μήνυση»

Έξαλλος είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την διαδικτυακή απάτη όπου επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από τους followers του, ...