Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Νίκος Οικονομόπουλος: Ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας

Νίκος Οικονομόπουλος: Ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, στην πρώτη εκπομπή του 2024, για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη θρησκεία, την προσωπική του ζωή, αλλά και τη μοναξιά του, την οποία απολαμβάνει, καθώς όπως παραδέχθηκε ήταν πάντα ένας μοναχικός άνθρωπος. Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Eγώ δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο οποιοσδήποτε» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

enikos

Δες επίσης

Σταμάτης Κραουνάκης: Δεν το κουβάλησα ποτέ, ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός

“Όλα αυτά στην ανεκδοτολογία της δημιουργίας έχουν πάρα πολύ μεγάλη πλάκα” δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Θέση ...