Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Νίκος Μιχαλολιάκος: Επιστρέφει στη φυλακή

Νίκος Μιχαλολιάκος: Επιστρέφει στη φυλακή

της Άννας Κανδύλη

Οι δικαστές υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση έκριναν ότι ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής δεν έχει επιδείξει καλή  διαγωγή κι αυτό προκύπτει από δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο κατά της κράτησής του και υπέρ της οργάνωσης, τα οποία σχετίζονται με τη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση. Εμφανίζεται δηλαδή αμετανόητος και ως εκ τούτου ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Την απόλυση του Νίκου Μιχαλολιάκου με όρους είχε αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, κόντρα στην εισαγγελική πρόταση, και συγκεκριμένα του είχε επιβάλει απαγόρευση μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

 

enikos

Δες επίσης

Συνελήφθη «εισπράκτορας» κυκλώματος τηλεφωνικών απατών – Είχαν αποσπάσει 270.000 ευρώ από ηλικιωμένους σε Γιάννενα και Μέτσοβο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να είχε αναλάβει τον ρόλο του ...