Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ – Η αποκάλυψη που προκάλεσε φρίκη!

Νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ – Η αποκάλυψη που προκάλεσε φρίκη!

Την απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Δήμου Ηρακλείου υπέστη σοκ όταν βρήκε «ένα μωρό σε τάπερ» έκανε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δημόκριτος Σαλούστρος κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου της νέας περιόδου.

Το θέμα αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των εργαζομένων για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον ιδιώτη που λειτουργεί το ΚΔΑΥ.

Όπως διευκρινίστηκε, επρόκειτο για έμβρυο, προφανώς από αποβολή, που πετάχτηκε στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ στις αρχές του 2018.

Ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι μια ενεργή οβίδα εντοπίστηκε στον ιμάντα της ανακύκλωσης του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) του Ηρακλείου, ακριβώς ένα χρόνο πριν από το έμβρυο, δηλαδή στις αρχές του 2017.

Επισημάνθηκε ακόμη ότι σε 1,5 χρόνο έχουν γίνει 14 εργατικά ατυχήματα. Σύμφωνα με το neakriti.gr, οι εργαζόμενοι προχώρησαν και σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναφορικά με τον τρόπο που ο ιδιώτης εργολάβος λειτουργεί το εργοστάσιο, λέγοντας ότι τα ανακυκλώσιμα υλικά που οι δημότες πετούν στους μπλε κάδους, αντί να πηγαίνουν στην ανακύκλωση καταλήγουν στον ΧΥΤΑ των Πέρα Γαλήνων.

Οι εργαζόμενοι μάλιστα υποστήριξαν ότι προσφάτως κάλεσαν την Αστυνομία για να μπουν να δουλέψουν στο εργοστάσιο, καθώς ο εργολάβος είχε φέρει, όπως είπαν, άλλον εργολάβο για να κλείσουν συμφωνία.

newsit

Δες επίσης

Pizza Fan: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για τη… special απάτη με τον ΦΠΑ – Τα POS που δεν ήταν… ελληνικά και το κουμπί «Κέρασμα»- Στον «αέρα» 2.500 εργαζόμενοι

Ενώπιον του ανακριτή οδηγούνται σήμερα η διοίκηση και στελέχη της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων εστίασης, Pizza ...