Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Μήνυμα της Μαρίνας Κοντοτόλη για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα της Μαρίνας Κοντοτόλη για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

​​Αγαπητές συντρόφισσες
Αγαπητοί σύντροφοι
Φίλες και φίλοι
Βιώνουμε μία τεράστια καταστροφή, μία τραγωδία. Άνθρωποι έχασαν άδικα τη ζωή τους, περιουσίες και κόποι μιας ζωής είναι θαμμένα στις λάσπες κι ένας Θεός ξέρει πότε και πώς θα ξανασταθούμε στα πόδια μας.
Όμως, δεν έχουμε άλλη επιλογή από αυτήν που ξέρουμε από παιδιά: να αγωνιστούμε και να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας λιθαράκι λιθαράκι. Με όλες τις αντιξοότητες, με όλες τις δυσκολίες μπροστά μας, έχουμε χρέος να παλέψουμε και θα το κάνουμε.
Με σχέδιο και οργάνωση, με πίστη στο δίκιο του αγώνα μας.
Σήμερα, Κυριακή 17 του Σεπτέμβρη,  έχουν οριστεί οι αναβληθείσες εκλογές του κόμματός μας, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαιτίας της καταστροφικής πλημμύρας στη Θεσσαλία, για την ανάδειξη της/του νέας/ νέου Προέδρου μας.
Σας καλώ, παρότι αναγνωρίζω τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν, να δώσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και να συμβάλλουμε όλοι/ες μας σε αυτή την  τεράστια προσπάθεια.
Να ξαναζωντανέψουμε το κόμμα μας, όχι ως αυτοσκοπό, αλλά για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και με όχημα ένα νέο και δυνατό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να δώσουμε ξανά την ελπίδα στους συμπολίτες μας.
Να σβήσουμε το μαύρο από τις ζωές μας.
Όσοι/ες έχουμε τη δυνατότητα, σήμερα Κυριακή, ψηφίζουμε για την/τον Πρόεδρό μας στα παρακάτω εκλογικά κέντρα:
εικόνα_Viber_2023-09-16_13-56-42-290.jpg

Δες επίσης

Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών

ΣΥΝ.ΕΡΓ.ΑΣΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ...