Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Μιχαλονάκου: «Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε διώκτης μου από την εφημερίδα – Αυτός είναι ο τραγουδιστής της εργατιάς»

Μιχαλονάκου: «Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε διώκτης μου από την εφημερίδα – Αυτός είναι ο τραγουδιστής της εργατιάς»

Στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε η Βίκυ Μιχαλονάκου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα περιστατικό με τον Γιώργου Νταλάρα.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Μιχαλονάκου αποκάλυψε πως «ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε διώκτης μου από την εφημερίδα. Μου έστειλε τηλεγράφημα που με απειλούσε. Αυτός είναι ο τραγουδιστής του λαού και της εργατιάς, να τον χαιρόμαστε».

Ακόμη δήλωσε πως αυτήν την περίοδο βιώνει την γοητεία της απουσίας: «Διατηρώ μία σιωπή διότι σε μία κοινωνία διχασμένη μόνο οι κραυγές και οι φωνές των λύκων που ακούγονται. Ο εσωτερικός μου κόσμος έχει ξεμείνει από φως. Αυτή τη στιγμή έχω επιδοθεί στη συγγραφή στη συγγραφή της αυτοβιογραφίας μου. Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση.

Αυτόν τον καιρό κάνω έναν απολογισμό, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και για την επαγγελματική μου διαδρομή. Θέλω να πιστεύω πως εγώ έχω το λιγότερο κόστος ευθύνης σε αυτό που λένε ‘’χαμένη τιμή της τηλεόρασης’’».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν αρκεί το τηλεοπτικό φως για να φωτίσει τα τηλεοπτικά σκοτάδια, γι’ αυτό και απέχω».

Η Βίκυ Μιχαλονάκου είπε πως στις μέρες μας δεν έχουμε ενημέρωση.«Σε θέματα κοινωνικού κράτους, Κράτους Δικαίου και ελευθεροτυπίας η Ελλάδα είναι στην τελευταία θέση. Δεν ασχολείται κανένας με τη τραγωδία των Τεμπών. Κωφεύουν σε ένα τέτοιο μεγάλο σκάνδαλο».

Ενώ για το «Ερωτοδικείο» είπε: «Ήταν μία εκπομπή παραισθησιογόνα, εκρηκτική, πριν από την εποχή της, μπορεί να μην ήταν τέχνη αλλά δεν ήταν βλαχομπαρόκ, όπως βλέπουμε σήμερα. Πολλοί τόλμησαν να αναπαράγουν την ιδέα με πλήρη αποτυχία γιατί ήταν κακές αποτιμήσεις».

Πηγή: newsit

Δες επίσης

Τα 8 διακριτικά σημάδια ότι κάνετε πάρα πολλά για τους άλλους και ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας

Ορισμένοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους φιλότιμοι και θέλουν να προσφέρουν στους άλλους. Υπάρχει ...