Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Μεγαλώνουν την εξέδρα για να χωρέσουν οι επίσημοι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα!!!

Μεγαλώνουν την εξέδρα για να χωρέσουν οι επίσημοι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα!!!

Μεγαλύτερη εξέδρα επισήμων για τη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου σκέφτεται να τοποθετήσει η Αντιπεριφέρεια Τρικάλων, όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Αντιδήμαρχος Ανταποδοτικών Υπηρεσιών Τάκης Παζαΐτης :

« Ετοιμαζόμαστε για την παρέλαση της Δευτέρας 25 Μαρτίου, και όπως μίλησα με την κα. Αντιπεριφερειάρχη, θα βάλει μια μεγαλύτερη εξέδρα φέτος.

Εγώ είχα κατά νου την ίδια εξέδρα που χρησιμοποιούμε κάθε χρόνο, αλλά η κα. Ντιντή είπε θα το πάρει πάνω της και θα βάλει μια μεγαλύτερη. Θα συνεννοηθούμε και θα δούμε τι και πώς θα γίνει, εξ’ άλλου είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας αυτό.

Συνεπώς το θέμα της εξέδρας θα το αποφασίσει άμεσα η Περιφέρεια, και η δική μου αντιδημαρχία αναλαμβάνει την υπόλοιπη οργάνωση της παρέλασης.»

Δες επίσης

Γιάννης Στουρνάρας: Τώρα μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια, χωρίς να ανησυχώ για δημοσιονομική αστάθεια – Εμείς να δεις που ξυπνάμε με την αγωνία της επιβίωσης…

Γιάννης Στουρνάρας: Τώρα μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια, χωρίς να ανησυχώ για δημοσιονομική αστάθεια, δήλωσε ...