Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Μας κάνει πλάκα ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας: Επιβάλλεται πλαφόν στο μεικτό περιθώριο κέρδους σε όλα τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για τη διατροφή και αξιοπρεπή διαβίωση των καταναλωτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, Την ίδια ώρα η αισχοκέρδεια κανει πάρτυ

Μας κάνει πλάκα ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας: Επιβάλλεται πλαφόν στο μεικτό περιθώριο κέρδους σε όλα τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για τη διατροφή και αξιοπρεπή διαβίωση των καταναλωτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, Την ίδια ώρα η αισχοκέρδεια κανει πάρτυ

Πλάκα μας κάνει ο υπουργός Ανάπυξης κ Κ. Σκρέκας

Χθες,  μόλις το εμφιαλωμένο νερό, αυξήθηκε κατα 200% επειδή η πόλη μας και η ευρυτερη περιοχη έμεινε χωρις νερο…

Η αισχροκέρδεια στο μεγαλειο  της, την ώρα που ο Τρικαλινός υπουργός μας μας έλεγε ότι θα πατάξει την αισχροκέρδεια.

Κουβέντες να λέμε, ζει αραγε σε άλλον πλανητη, διερωτώμαστε…

Το ξέρει ο κ Σκρέκας πόσο χρεώθηκαν πάνω απο 200%  οι Τρικαλινοι για νερό, αντλίες και γεννήτριες. Το είδε, το έψαξε ;

Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που μας έστελε ο κ Σκρέκας

Την επέκταση του πεδίου εφαρμογής του θεσμικού πλαισίου για την περιστολή φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας σε όλα τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για τη διατροφή και την αξιοπρεπή διαβίωση των καταναλωτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που προκαλείται από θεομηνία, προβλέπει απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κώστα Σκρέκα.

Με βάση την Υπουργική Απόφαση, επιβάλλεται πλαφόν στο περιθώριο μεικτού κέρδους στα επίπεδα του 2021 σε «κάθε άλλη κατηγορία προϊόντων που είναι απαραίτητα για τη διατροφή και την αξιοπρεπή διαβίωση των καταναλωτών, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που προκαλείται από φυσική ή τεχνολογική καταστροφή ή θεομηνία».

 

Το πλαφόν ισχύει ήδη σε 68 κατηγορίες προϊόντων, όσα δηλαδή περιέχονται στο «Καλάθι του Νοικοκυριού», το «Καλάθι των Μαθητών» καθώς και τα «προϊόντα παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως» (θερμοσίφωνες).

 

 

Δες επίσης

Ξανά στον Υφυπουργό Υποδομών κ. Ταχιάο η Κατερίνα Παπακώστα για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στον νομό

Ακόμα μία επίσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, για τη Βουλευτή ΝΔ, κ. Παπακώστα, η οποία συναντήθηκε ...