Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Μαρινέλλα: «Πήγαν να μου πουν τότε ότι είμαι λεσβία»

Μαρινέλλα: «Πήγαν να μου πουν τότε ότι είμαι λεσβία»

Η Μαρινέλλα, μίλησε στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής. Στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Δεν ήταν πολύ ομιλητικός ο Στέλιος τότε. Μας γνώρισε ο Στελλάκης Ζαφειρίου. Λέω: “φεύγω, σας χαιρετώ, γιατί το πρωί έχω ψάρεμα με τον πατέρα μου”. Με το που ακούει ψάρεμα ο Καζαντζίδης, λες και κάτι τον τσίμπησε.

“Ψαρεύεις; Έχετε βάρκα και πάτε οι δυο σας με τον μπαμπά σου; Μπορώ να έρθω κι εγώ;” “Μπορείς”, του λέω. Πήγα σπίτι κατά τις 4, ρώτησα τον πατέρα μου αν μπορεί να έρθει μαζί μας ένας τραγουδιστής που γνώρισα και γύρω στις 6 φύγαμε. Δεν βγήκαμε κανονικό ραντεβού. Μπήκαμε στη βάρκα και βγήκαμε στον Θερμαϊκό. Το καλύτερο δόλωμα ήταν το μαμούνι, όπως το λέγαμε. “Να έχεις υπομονή και παρακαλώ μη ρίξετε στάχτη μέσα στη βάρκα”, έλεγε ο πατέρας μου. Τρέλα με την καθαριότητα! Είχαμε αφήσει τα παπούτσια κάτω από την κουπαστή. Περπατούσαμε ξυπόλυτοι σε έναν ωραίο μουσαμά και μετά, πριν βγούμε έξω, καθαρίσαμε τη βάρκα από τα λέπια. Αυτά ήταν τα ραντεβού μας», εξομολογήθηκε η Μαρινέλλα.

Γράφει κάτι εύστοχο ο κύριος Ξανθούλης: «Η Μαρινέλλα είναι η πιο unisex τραγουδίστρια». Νομίζω υπήρξατε η πρώτη σταρ στην Ελλάδα με κοντό μαλλί, παντελόνι και πουκάμισο…

«Ναι, τα παντελόνια τα έβαλα, γιατί μου πετούσαν πιάτα και μου μάτωναν τα πόδια. Κάτι πήγαν να μου πουν τότε, ότι είμαι λεσβία», απαντά η Μαρινέλλα.

enikos

Δες επίσης

Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας, η Finos Film ανήρτησε σήμερα (23/4) στα προφίλ της στα ...