Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Μαρία Τζομπανάκη: «Άγνωστος έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό»

Μαρία Τζομπανάκη: «Άγνωστος έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό»

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την απόφασή της να πάει στα καλλιστεία.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» μίλησε και για την απόφασή της να εγκαταλείψει τη Νομική Σχολή για το Εθνικό Θέατρο.

«Αν μου πειράξουν το παιδί και είμαι μπροστά, θα αρπάξω το όπλο από το χέρι του και θα τον πυροβολήσω. Δεν θα λειτουργήσει η λογική μου, λυπάμαι που το λέω αυτό και να με συγχωρέσει και ο θεός που με ακούει. Η αντανακλαστική μου αντίδραση θα είναι ψέματα αν πω ότι θα είναι άλλη» τόνισε η ηθοποιός.

Η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε και σε  περιστατικά ακραίου θαυμασμού που έχει αντιμετωπίσει. Όπως είπε το πιο ακραίο που της έχει συμβεί ήταν όταν εκείνη έμενε και δούλευε στη Θεσσαλονίκη σε μια παράσταση στο ΚΘΒΕ. «Έχω ζήσει ακρότητες. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε. Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς το δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω και μόνος του μου είπε άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω», είπε η ηθοποιός.

in.gr

Δες επίσης

Δύο Ξένοι: Το «άσεμνο» επεισόδιο 41 με τον Σεργιανόπουλο που απαγορεύτηκε και δεν προβάλλεται ποτέ από το MEGA

Δυο Ξένοι: Η ρομαντική κομεντί των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου έχει αποκτήσει διαστάσεις θρύλου ...