Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά, μου τα έφαγε εν ψυχρώ»

Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά, μου τα έφαγε εν ψυχρώ»

“Με αυτή την ατυχία τα πούλησα όλα, παιδιά” αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, το πρωινό του Σαββάτου, προκειμένου να δώσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε στην οικονομική της καταστροφή και την διαχείριση της.

Ειδικότερα, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως «τα πήρα με τόκο από τη ζωή και πάντα τα παίρνω. Τώρα, όμως, μου έφαγαν όλη την περιουσία μου. Μία δήθεν φίλη και συνεργάτης μου. Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχιά, μου τα έφαγε εν ψυχρώ. Θα μπορούσα να την πάω στο δικαστήριο και τώρα το λέω για να το ακούσει εκείνη».

«Φιλοχρήματη δεν είμαι, όχι, αλλά έχω μάθει από μικρή να έχω κάποια άνεση και κάνω ωραία πράγματα. Κατ’ αρχήν να πω το πω ελαφρό πως μ’ αρέσει να είμαι κομψή, να αγοράζω ρούχα και να ντύνομαι. Μου δίνει χαρά αλλά το δεύτερον είναι να αγοράζω βιβλία».

«Δεν είμαι των μπιζού και αυτά που είχα τα πούλησα με αυτή την ατυχία. Τα πούλησα όλα, παιδιά. Και σπίτι και μπιζού για να βγάλω λεφτά γιατί με χρέωνε στο όνομα μου και είχα μια σχολή στη Γλυφάδα και μια εδώ. Με χρέωνε στο όνομα μου, ακόμα και το ταξί που θα έπαιρνε το χρέωνε σε εμένα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

 

 

zappit

Δες επίσης

Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας, η Finos Film ανήρτησε σήμερα (23/4) στα προφίλ της στα ...