Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Μαίρη Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου της

Μαίρη Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τις συνθήκες θανάτου της

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών, υπό τις οποίες πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Το αίτημα κατατέθηκε από τον Δημήτρη Χατζημιχάλη, δικηγόρο της αείμνηστης ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε σε απευθείας σύνδεση στο Στούντιο 4.

«Όταν γύρισε ένα βράδυ η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, τη βρήκε πεσμένη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι της, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν ένα νοσοκομειακό», συμπληρώνει ο γνωστός δικηγόρος στον αέρα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού», ανέφερε για τη Μαίρη Χρονοπούλου ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δεν βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», υπογραμμίζει ο κύριος Χατζημιχάλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Πηγή: ΕΡΤ

Δες επίσης

Η Ελεονώρα Μελέτη καταγγέλλει χυδαία βία εναντίον της για την υποψηφιότητά της στην Ευρωβουλή: «Με λένε πόρνη, φασίστρια και δολοφόνο»

Χυδαία επίθεση εναντίον της, μέσω διαδικτύου, καταγγέλλει η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την υποψηφιότητά της με τη ...