Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / MAD VMA 2022: Επεισόδια και ξύλο μεταξύ των τράπερς Light και Snik

MAD VMA 2022: Επεισόδια και ξύλο μεταξύ των τράπερς Light και Snik

Θερμόαιμοι, ανεξέλεκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανένα σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν γνωστή κόντρα, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο.

Μάλιστα πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα, ενώ τη δεύτερη φορά που ο τραπερ χίμηξε στη σκηνή, ετοιμαζόταν η Ελένα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

Μια ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι χειροκροτούσαν συγκινημένοι αλλά ο τραπερ Light δεν σεβάστηκε και πήγε να συνεχίσει τον καβγά.

Το σόου διεκόπη για άλλα 20 λεπτά, με τους διοργανωτές να ζητούν να αποχωρήσουν όσοι δημιουργούσαν προβλήματα. Κάτι που μετά από κάποια λεπτά έπραξε ο Snik.

Στον πρώτο καβγά ενεπλάκη και ο τραπερ Trannos που πήγε να υπερασπιστεί τον Light.

Η απονομή από την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έγινε.

 

Ο Αργυρός σε ρόλο… κυανόκρανου

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».

 

H στιγμή της συμπλοκής

 

 

in.gr

Δες επίσης

Τα 8 διακριτικά σημάδια ότι κάνετε πάρα πολλά για τους άλλους και ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας

Ορισμένοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους φιλότιμοι και θέλουν να προσφέρουν στους άλλους. Υπάρχει ...