Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Λουτράκι – Κορονοϊός: Κατέληξε γιατρός που δεν ήθελε να νοσηλευτεί – Στο νοσοκομείο και η κόρη του

Λουτράκι – Κορονοϊός: Κατέληξε γιατρός που δεν ήθελε να νοσηλευτεί – Στο νοσοκομείο και η κόρη του

Σοκ έχει προκαλέσει στο Λουτράκι η είδηση του θανάτου του 70χρονου γιατρού – παθολόγου που πέθανε από κορονοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του δεν ήθελε να νοσηλευτεί, ενώ ήταν ανεμβολίαστος.

Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, πρόσφατα συνάδελφοί του γιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο αλλά μάταια.

Τελικά, η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και η κόρη του 70χρονου, επίσης γιατρός που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο 70χρονος γιατρός είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Παύλου Παύλου.

 

ethnos

Δες επίσης

Τσιούτσιας: Καταγγέλλει την κυβέρνηση για σχέδιο σπίλωσης του Αντώνη Σαμάρα με τρολς και προσωπικές επιθέσεις

Οργανωμένο από την κυβέρνηση σχέδιο σπίλωσης του Αντώνη Σαμαρά με τρολς του διαδικτύου και με ...