Τα Υλικά που θα χρειαστείτε:
- 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 6-7 φύλλα λαζάνια
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 2 ντομάτες
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. βραστό νερό (1 κούπα)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Τριμμένο τύρι μοτσαρέλα
- Μαιντανό
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι με καπάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας , τη σάλτσα από τις τριμμένες φρέσκες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το βραστό νερό , έπειτα σπάμε στη μέση τα λαζάνια και τα βάζουμε όρθια το ένα δίπλα στο άλλο.
- Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε για 10 με 12 λεπτά .
- Ανοίγουμε το καπάκι ρίχνουμε τη τριμμένη μοτσαρέλα ,το μαΐντανό, κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Σερβίρουμε όπως είναι ζεστά και απολαμβάνουμε.
Καλή σας επιτυχία!