Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Θρήνος για τον 64χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο, είχε πάει να ψηφίσει – Σοβαρά νοσηλεύεται η σύντροφός του – 4η κηδεία στην οικογένεια σ’ έναν χρόνο

Λάρισα: Θρήνος για τον 64χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο, είχε πάει να ψηφίσει – Σοβαρά νοσηλεύεται η σύντροφός του – 4η κηδεία στην οικογένεια σ’ έναν χρόνο

Τον Αχιλλέα Συμπίκο θρηνεί από την Κυριακή το Καστρί του Δήμου Αγιάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην περιοχή Ομορφοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο άτυχος 64χρονος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί όπου μετέβη να ψηφίσει. Μαζί του ήταν η σύντροφός του Αγγελική Λαγιοκάπα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο θανών ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η άσχημη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι η τέταρτη κηδεία στην οικογένειά του. Προηγήθηκαν των δύο γονιών του και του γαμπρού του. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σήμερα Τρίτη, στις 2:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καστρί. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τη 1:30 μ.μ.

Δείτε φωτογραφίες από το δυστύχημα:

 

* φωτογραφίες Γιώργος Κουτσοκέρας

Δες επίσης

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα στα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ οδικά έργα

Για την πρόοδο των εργασιών αλλά και για τις αιτίες που καθυστερούν την εξέλιξή τους, ...