Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα – 25η Μαρτίου: Η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα ζήτησε δικαίωση – Η αγκαλιά με τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Λάρισα – 25η Μαρτίου: Η οικογένεια της Κλαούντια Λάτα ζήτησε δικαίωση – Η αγκαλιά με τον Δημήτρη Παπαστεργίου

Οι συγγενείς της Κλαούντια Λάτα, ένος από τα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, έδωσαν το παρών στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Οι συγγενείς του νεαρού κοριτσιού, θύματος στα Τέμπη, βρέθηκαν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα σιωπηλή, κρατούσε λίγα λουλούδια και ένα χαρτί με το μήνυμα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» για τα 57 αδικοχαμένα θύματα του εγκλήματος που ακόμα συγκλονίζει.

larissanet.gr

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, στη Λάρισα, η οικογένεια της Κλαούντιας Λάτας που σκοτώθηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών ζήτησε να συνομιλήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης, Άλμα, δήλωσε θυμωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ μιλώντας για την κόρη της σημείωσε πόσο της λείπει και ότι είναι σίγουρη πως την βλέπει από ψηλά.

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς η οικογένεια πλησίασε τον κ. υπουργό, με την μητέρα να σπαράζει στην αγκαλιά του λέγοντας «Μου λείπει τόσο πολύ. Όλοι πέρασαν με τη στολή τους στην παρέλαση κι εγώ ήμουν λυπημένη. Κάντε το καθήκον σας, αλήθεια».

Πηγή: onlarissa.gr, larissanet.gr

 

Δες επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας στον Ε-65 την Κυριακή 21/4 και την Δευτέρα 22/4

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 και ...