Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Λαμία: Θρίλερ με γυναίκα που ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και δύο μήνες

Λαμία: Θρίλερ με γυναίκα που ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και δύο μήνες

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λαμία από το πρωί της Παρασκευής (10/6). Μία 67χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνη της, στην περιοχή Παγκράτι.

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν, ήταν εκείνη που κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν τους αστυνομικούς που έσπευσαν στην κατοικία και βρήκαν νεκρή την ηλικιωμένη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η άτυχη γυναίκα εκτιμάται ότι πέθανε πριν από περίπου δύο μήνες και όλο αυτό το διάστημα δεν την είχε αναζητήσει κανείς.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 67χρονη έμενε μόνη στο σπίτι και δεν είχε επαφές με τους γείτονες, οι οποίοι δεν την αναζήτησαν εδώ και δύο μήνες, που δεν την είχαν δει. Πριν από περίπου 15 ημέρες, είχαν ενοχληθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι η οσμή έβγαινε από σκουπίδια κι έτσι είχαν ειδοποιήσει τον Δήμο.

νεκρή γυναίκα Λαμία

Όταν η μυρωδιά επέμεινε, οι γείτονες συνδύασαν την εξαφάνιση της 67χρονης και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο σήμερα το πρωί και βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα. Η 67χρονη ήταν νεκρή και λόγω της παρέλευσης μεγάλου χρονικού διαστήματος, είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλά της.

νεκρή γυναίκα Λαμία

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό, δεν διαφαίνεται η διάπραξη εγκλήματος.

νεκρή γυναίκα Λαμία

Ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας.

νεκρή γυναίκα Λαμία

 

 

 

 

 

Δες επίσης

Στο Σύνταγμα δεκάδες τρακτέρ, στις 18:30 το συλλαλητήριο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πληθαίνουν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους που καταφθάνουν στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της χώρας για ...