Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Λάκης Λαζόπουλος: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τα 3 χρόνια από τον θάνατο της γυναίκας του, Τασούλας!

Λάκης Λαζόπουλος: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τα 3 χρόνια από τον θάνατο της γυναίκας του, Τασούλας!

Για τον Λάκη Λαζόπουλο, η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του για παραπάνω από 36 χρόνια, η Τασούλα του, όχι μόνο δεν έφυγε ποτέ από την καρδιά του αλλά συνεχίζει να τη μνημονεύει με κάθε ευκαιρία.

Ήταν Αύγουστος του 2019 όταν η Τασούλα Λαζοπούλου έχανε τη μάχη με τον καρκίνο, τρία ολόκληρα χρόνια μετά από μία άνιση μάχη. Ήταν μόλις 60 ετών και ο χαμός της βύθισε τον σύζυγό της αλλά και την κόρη τους, στο απόλυτο πένθος.

Όσο διάστημα εκείνη πάλευε με τον θηρίο, εκείνος αλλά και η κόρη τους Μαριέλλη βρίσκονταν στο πλευρό της και της έδιναν κουράγιο να αντιμετωπίσει με θάρρος κάθε δυσκολία.

Δυστυχώς όμως, η Τασούλα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Ο Λάκης Λαζόπουλος όμως θα τη θυμάται πάντα ως τον πιο δυνατό άνθρωπο που γνώρισε ποτέ. Ήταν το κορίτσι που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά στις αρχές του ’80, όταν τη γνώρισε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης όπου και οι δύο σπούδαζαν Νομική. Μόλις έγιναν ζευγάρι κατάλαβαν ότι θα περνούσαν τις ζωές τους μαζί, γεγονός που επισφραγίστηκε με τον γάμο τους το 1983 στη Λάρισα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, έχοντας άπειρες μνήμες από εκείνη που δεν θα σβήσουν ποτέ από το μυαλό του, ειδικά τα όμορφα καλοκαίρια που περνούσαν μαζί, θέλησε να τη μνημονεύσει με νοσταλγία. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία κολάζ με εκείνη αλλά και τον ίδιο όπως ήταν πολλά χρόνια πριν. Έγραψε μάλιστα στη λεζάντα λιτά αλλά άκρως περιεκτικά: «20 Αυγούστου κάποτε…»

enikos

Δες επίσης

Κώστας Καραφώτης – Κάτια Μάνου: Καρέ καρέ ο γάμος τους στο Κολωνάκι

Ο Κώστας Καραφώτης και η σύντροφός του, Κάτια Μάνου παντρεύτηκαν στο Κολωνάκι το απόγευμα της Κυριακής 26/5. ...