Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
  • Επικοινωνία

Trikala DayTrikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

  • Trikala Day
  • Τοπικά
  • Παραπολιτικά
  • Επιχειρηματικότητα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Lifestyle
  • Άρθρα
  • Υγεία
  • Διατροφή
trikaladay.gr / Ελλάδα / Η κυβέρνηση βάζει πλαφόν στα μοριακά και στα rapid τεστ για κορονοϊό – Ποια η ανώτερη τιμή

Η κυβέρνηση βάζει πλαφόν στα μοριακά και στα rapid τεστ για κορονοϊό – Ποια η ανώτερη τιμή

Κωνσταντίνος Καραποστόλης 27/11/2020 18:28 Ελλάδα 1,014 Εμφανίσεις

Ανώτατη τιμή 40 ευρώ για μοριακό τεστ κορονοϊού και 10 ευρώ για rapid test ανακοίνωσε ο Σταμπουλίδης!

Για φαινόμενα κερδοσκοπίας και ασύμμετρων ανατιμήσεων μίλησε ο κ. Σταμπουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε πλαφόν στην τιμή των τεστ κορονοϊού αλλά και σε μια σειρά αγαθών και υπηρεσιών. Προ ημερών το Dnews είχε κάνει επισταμένη έρευνα για τις τιμές σε μοριακά και σε rapid τεστ για τον κορονοϊό όπου και διαπιστώθηκε μεγάλη απόκλιση στις τιμές.

Η κυβέρνηση έρχεται και δια στόματος Σταμπουλίδη ανακοινώνει ανώτατη τιμή 40 ευρώ για μοριακό τεστ κορονοϊού και 10 ευρώ για rapid test.

Οι 18 περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο

Όπως ενημέρωσε ο υφυπουργος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ειναι η Δράμα, η Θεσσαλονίκη, τα Γρεβενά, η Φλώρινα, η Πιερία, η Ημαθία, οι Σέρρες, η Λάρισα, το Κιλκίς, η Χαλκιδική, η Μαγνησία, η Ξάνθη, η Καρδίτσα, ο Έβρος, η Καβάλα, η Ροδόπη και τα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Σήμερα ανακοινώνουμε 2013 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 101287, εκ των οποίων το 53.1% άνδρες.

4865 (4.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 26718 (26.4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

607 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 169 (27.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 79.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 538 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 101 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2102 θανάτους συνολικά στη χώρα. 842 (40.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Dikaiologitika News

Post Views: 29
2020-11-27
Κωνσταντίνος Καραποστόλης
Μοιράσου το
  • Facebook
  • Twitter
Προηγούμενο Οι θέσεις του “Μαζί για τα Τρίκαλα” για την ελεγχόμενη στάθμευση και το κλείσιμο υποκαταστήματος της Εθνικής
Επόμενο Στις 18 περιοχές της χώρας με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο covid-19 η Π.Ε Τρικάλων

Σχετικά Άρθρα

Φρίκη στην Εύβοια: Έδεσαν τραυματισμένο άλογο σε όχημα και το έσερναν στον δρόμο (Βίντεο)

18/09/2026 23:49

Πλεύρης: Το ΠΑΣΟΚ κάνει σπέκουλα – «Πήρα ιατρικές συμβουλές, δεν υπήρχε συνεργασία»

18/09/2026 16:47

Αποκάλυψη ΠΑΣΟΚ: Ο Πλεύρης και οι κατηγορούμενοι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη είχαν συστήσει σωματείο

18/09/2026 16:30

Δες επίσης

Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται η καταβολή των συντάξεων, καθώς ο e-ΕΦΚΑ έχει ανακοινώσει επίσημα το ...

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Διαφήμιση

Κατασκευή Ιστοσελίδας Plushost.gr
© Copyright 2026 - Trikala Day