Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για μια εβδομάδα σε δρόμους των Τρικάλων για την εγκατάσταση οπτικών ινών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για μια εβδομάδα σε δρόμους των Τρικάλων για την εγκατάσταση οπτικών ινών

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών κατά τις ώρες 07:30 – 15:00 και 17:30 – 19:00΄ από τη Δευτέρα 08/04/2024 έως και τη Δευτέρα 15/04/2024:
· Στην οδό Κωλέττη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Χαρ. Τρικούπη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Χαρ. Τρικούπη).
· Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Δεληγιώργη (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δεληγιώργη).
· Στην οδό Αθ. Εργάνης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου και Μαυροκορδάτου (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μαυροκορδάτου).
· Στην οδό Βαλαωρίτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Αλεξάνδρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Μαυροκορδάτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Ιπποκράτους (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ιπποκράτους).
· Στην οδό Δεληγιώργη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Αλεξάνδρας (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αλεξάνδρας).
· Στην οδό Ερ. Ντυνάν και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κωλέττη και Κοραή (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κοραή).
· Στην οδό Χαρ. Τρικούπη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Κοραή (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Κοραή).
· Στην οδό Κοραή και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αιθήκων και Ερ. Ντυνάν (στένωση του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ερ. Ντυνάν).
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, το Σάββατο 06/04/2024 από 08:00 έως 11:00 για εργασίες φορτοεκφόρτωσης υλικών,
· Στην οδό Απόλλωνος και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Γαριβάλδη έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Πολυκάρπου.
· Στην οδό Κουκουλάρη και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Όθωνος έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Απόλλωνος.

Δες επίσης

Στον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Μετεώρων

Τον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στη διάρκεια της ...