Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Κώστας Αρζόγλου: Εκεί που ήμουν στην κορυφή, μου ανακοίνωσαν ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο

Κώστας Αρζόγλου: Εκεί που ήμουν στην κορυφή, μου ανακοίνωσαν ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο

“Φοβήθηκα” εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια ο Κώστας Αρζόγλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με την υγεία του καθώς και την αντίδραση που είχε όταν του ανακοινώθηκε από τους γιατρούς μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου συναντώντας τον Νάσο Γουμενίδη στο OPEN.

«Καρκίνος δεν ήταν, όγκος ήταν στο κεφάλι. Φοβήθηκα όταν μου το ανακοίνωσαν, φοβόμουν. Δηλαδή ξαφνικά σου έρχεται κάτι τέτοιο όταν μόλις είχα κάνει τη σειρά “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά” αλλά και τη ζωή του Ίωνα Δραγούμη.

Ξαφνικά εκεί που ήμουν στην κορυφή, σου λέει ένας γιατρός κάτι που το εξετάζει πιο λεπτομερειακά και ανατρέπονται όλα. Όλα όμως» παραδέχθηκε, αρχικά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Τότε έπαιζα μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ένα απογευματάκι μου είπαν “δυστυχώς έχουμε το 1/1000 και έχετε αυτόν τον όγκο στον εγκέφαλο”.

Η μόνη μου το είπα ήταν η Έλενα (σ.σ. Ακρίτα), με την οποία ήμουν παντρεμένος τότε και ήρθε στην Κρήτη όπου και έγινε αυτό. Ήρθε εκείνη και η Αλίκη, την οποία την παρακάλεσα να παίξουμε κανονικά».

«Ήταν μάλιστα κωμωδία το έργο και το καημένο το κοινό έβλεπε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έπαιζαν κωμωδία αλλά με δάκρυα στα μάτια. Μια τραγική κατάσταση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου στην εκπομπή “Επί Τόπου” του OPEN.

newsit

Δες επίσης

Κώστας Κωστόπουλος: Αθώος ο σκηνοθέτης για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Κώστα Κωστόπουλο με την κατηγορία του βιασμού της ...