Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κομοτηνή: Αγρότες έριξαν άχυρα, σιτάρι και κοπριά έξω από το γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Κομοτηνή: Αγρότες έριξαν άχυρα, σιτάρι και κοπριά έξω από το γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (29/12) αγρότες από το μπλόκο της Κομοτηνής.

Μετέφεραν τη διαμαρτυρία τους στην καρδιά της πόλης, ρίχνοντας άχυρα, βαμβάκι, σιτάρι και κοπριά την είσοδο της πολυκατοικίας και τον διάδρομο έξω από το γραφείο του βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

αγρότες- Κομοτηνή- Στυλιανίδης

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια του τελεσιγράφου «Ή μαζί μας ή παραιτήσου» που είχε αναγραφεί σε πανό πάνω σε τρακτέρ πριν από λίγες ημέρες.

Οι παραγωγοί της περιοχής ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω αν δεν δικαιωθούν τα αιτήματά τους.

Δείτε βίντεο:

enikos

Δες επίσης

Στήριξη στην Καρυστιανού από τη μητέρα της 18χρονης Αναστασίας που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Μην σταματάς, φά’ τους τα σωθικά, Μαρία»»

Τη δημόσια στήριξή της στη Μαρία Καρυστιανού, μετά την ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα που δημιουργεί, ...