Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, ανεβαίνω Γολγοθά» – Τι δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, ανεβαίνω Γολγοθά» – Τι δήλωσε ο πατέρας Αντώνιος

Την άποψή του για τα όσα του καταλογίζουν για την «Κιβωτό του Κόσμου», παρουσίασε ο πατέρας Αντώνιος σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Άλεξ Στεφανόπουλο.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία» υποστήριξε και πρόσθεσε στην συνέχεια: «Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και δια του μυστηρίου της ιεροσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηκε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο. Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η Ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων».

«Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δεν σας πρόδωσα. Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας. Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη»  κατέληξε ο πατήρ Αντώνιος.

Δες επίσης

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Γιατί διαμαρτύρονται – Δείτε φωτογραφίες

Παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούν από το πρωί της Παρασκευής (17/05), δεκάδες αστυνομικοί εκφράζοντας τη διαφωνία ...