Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2025
trikaladay.gr / Τοπικά / Κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου Μετεώρων

Κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου Μετεώρων

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μετεώρων, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εκτός από τη Δημοτική Ενότητα
Βασιλικής και τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμπάκας, της Δημοτικής Ενότητας Καλαμπάκας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την διαχείριση των συνεπειών, που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων χιονοπτώσεων, οι οποίες εκδηλώθηκαν από τις 12.01.2025 στην παραπάνω περιοχή, σύμφωνα με το ανωτέρω 8 σχετικό.
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για δέκα (10) ημέρες, ήτοι έως και 21 Ιανουαρίου 2025. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Δες επίσης

Λ. Αβραμόπουλος από Θεόπετρα: « Η Θεόπτερα αναδεικνύεται σε τουριστικό και αναπτυξιακό πυλώνα της περιοχής»

Το τοπικό σχέδιο ανάπτυξης της Θεόπετρας παρουσίασε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης ...