Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Lifestyle / Κέιτι Πράις: Την παρακαλούν να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις γιατί θα πεθάνει

Κέιτι Πράις: Την παρακαλούν να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις γιατί θα πεθάνει

Εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις είναι η Κέιτι Πράις, μόνο που αυτό μπορεί να της στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με τον χειρούργο της, αν συνεχίσει τα χειρουργεία δεν αποκλείεται να πεθάνει. «Υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με την επαναλαμβανόμενη ολική αναισθησία. Όσο περισσότερο συμβαίνει, τόσο πιο πιθανό είναι να εκτεθεί ο οργανισμός σε σημαντικούς κινδύνους που περιλαμβάνουν ακόμα και τον θάνατο. Οι άλλοι κίνδυνοι συνδέονται με την ίδια τη χειρουργική επέμβαση», εξήγησε ο Aamer Khan για το μοντέλο.

Και πρόσθεσε: «Το χειρουργείο είναι μια τραυματική διαδικασία. Όσο περισσότερες επεμβάσεις κάνετε, τόσο περισσότερες ουλές έχετε. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε μία διαταραχή του ρυθμού επούλωσης του δέρματος και τότε τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά».

Η διάσημη Βρετανίδα μέσα σε 25 χρόνια έχει κάνει 12 επεμβάσεις μόνο στο στήθος.

 

Τρομοκρατημένος ο σύντροφός της

Ο σύντροφός της, Καρλ Γουντς, τρομοκρατημένος, προσπαθεί να την πείσει να ξεφύγει από τα χειρουργεία. «Η σκέψη ότι το έχει παρακάνει τον τρομάζει πραγματικά. Ο Καρλ είναι αρκετά σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος για την Κέιτι. Κάθε φορά που η Κέιτι χειρουργείται, πονάει φρικτά, και αυτό είναι εξαιρετικά άβολο για τον Καρλ να το βλέπει»,

Επίσης, πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον ανέφερε στον ξένο Τύπο πως ο σύντροφος της Καρλ Γουντς είναι τρομοκρατημένος και προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει τα χειρουργεία. «Ποτέ στον Καρλ δεν άρεσε πραγματικά η σκέψη να χειρουργηθεί η Κέιτι. Η σκέψη ότι το έχει παρακάνει τον τρομάζει πραγματικά. Ο Καρλ είναι αρκετά σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος για την Κέιτι. Κάθε φορά που η Κέιτι χειρουργείται, πονάει φρικτά, και αυτό είναι εξαιρετικά άβολο για τον Καρλ να το βλέπει».

Η ίδια πάντως φαίνεται να μην ανησυχεί και δηλώνει: «Είμαι στα 40 μου, οπότε γιατί όχι; Όλοι ξέρουν ότι θα το κάνω και όλοι με επιλέγουν για αυτό. Θα τα δοκιμάσω αυτά τα πράγματα».

 

in.gr

Δες επίσης

Ξέσπασε η Καίτη Φίνου με δημοσίευμα που θέλει τη «γενιά της βιντεοταινίας να καταλήγει στον ψυχίατρο»

Ξέσπασε δημόσια η Καίτη Φίνου με δημοσίευμα εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στον Σταμάτη Γαρδέλη και ...