Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Η… πραγματική δημιουργική απασχόληση

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Η… πραγματική δημιουργική απασχόληση

Όλα τα παιδιά έχουν τεράστιες δυνατότητες. Ας βοηθήσουμε να τις ανακαλύψουν.

Στη ζωή των παιδιών μας πρωταρχική θέση έχουν η διασκέδαση, το παιχνίδι, η ανεμελιά και φυσικά η μάθηση. Οι μικροί μας φίλοι λειτουργούν σαν σφουγγάρια και απορροφούν με λαίμαργο τρόπο ότι μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον τους.

Μια από τις βασικές αρχές των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ είναι η συνεχής ενεργοποίηση του παραπάνω μηχανισμού, ακολουθώντας σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές.

Μια πλειάδα δημιουργικών δραστηριοτήτων ενσωματωμένες σ’ ένα οργανωμένο πρόγραμμα, ξεδιπλώνει καθημερινά τις ικανότητες τους.

Δεν είναι λίγοι οι γονείς που εντυπωσιάζονται καθημερινά με την πρόοδο των παιδιών τους, ακόμα και σε αντικείμενα που μέχρι πρότινος δεν έδειχναν ενδιαφέρον.

Το στοίχημα στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΑΘΗΣΗ, είναι να εμπνεύσουν, τα αγαπημένα τους παιδιά, κάνοντας τους να κατανοήσουν βιωματικά τις απίστευτες δυνατότητές τους.

 

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Δες επίσης

Εθνική Πύλη Κωδικοποίησης: Τι είναι και τι έρχεται να καλύψει – Δηλώσεις του Τρικαλινού υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημ. Παπαστεργίου

«Αναμφίβολα, η Κωδικοποίηση της νομοθεσίας είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάθε σύγχρονο ευνομούμενο κράτος. Συμβάλλει καταλυτικά στην ...