Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Κάτια Δανδουλάκη: Το «κόκκινο» όριο που πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Κάτια Δανδουλάκη: Το «κόκκινο» όριο που πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» του MEGA που παρουσιάζουν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την ζωή και την καριέρα της ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια Δανδουλάκη κατέθεσε εναντίον του ηθοποιού στο δικαστήριο.

Όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Την έχω σβήσει από την μνήμη μου αυτήν την εποχή. Την θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε κι έγινε έτσι κι αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δεν θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στην σιωπή. Δεν μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά. Επειδή αυτό δεν γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δεν μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στην δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δεν θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω. Δεν γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ. Είπα ότι θέλουμε να σταματήσουμε την συνεργασία και ο λόγος είναι ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου. Αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί. Έπρεπε να πάω ως μάρτυρας. Δεν γινόταν, εφόσον με καλούσαν. Μου άφησε την χειρότερη και πιο οδυνηρή γεύση για όλες τις πλευρές γιατί εγώ λυπάμαι πάρα πολύ και για τον άλλον. Πονάω, αλλά ξέρω ότι πρέπει να γίνει. Υπάρχει και μια κάθαρση που έπρεπε να γίνει και ο καθένας να πληρώσει για κάποια πράγματα που έκανε λάθος» ανέφερε η ηθοποιός.

 

 

 

enikos

Δες επίσης

Κώστας Κωστόπουλος: Αθώος ο σκηνοθέτης για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Κώστα Κωστόπουλο με την κατηγορία του βιασμού της ...