Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Ελλάδα / Καθηγητής συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή επί 7 χρόνια

Καθηγητής συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή επί 7 χρόνια

Συνελήφθη 62χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι κακοποιούσε ανήλικο μαθητή επί 7 χρόνια

Μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης αποκαλύπτεται στην οποία ένας 62χρονος καθηγητής σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης συνελήφθη και κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου μαθητή επί τουλάχιστον 7 χρόνια.

Ο καθηγητής συνελλήφθει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος και φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ένα παιδί, που σήμερα είναι στην ηλικία των 15 ετών. Πληροφορίες φέρουν τον καθηγητή να κακοποιεί τον 15χρόνο παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων μέσα στο σπίτι του, στο οποίο πήγαινε συχνά ο μαθητής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι γονείς του μαθητή έχουν και μια μακρινή συγγένεια με τον καθηγητή και τον είχαν εμπιστευθεί λόγω αυτής της οικογενειακής σχέσης του, δίνοντας ακόμη και τα κλειδιά του σπιτιού τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι το παιδί στάθηκε θύμα του 62χρονου για τουλάχιστον για 7 χρόνια.

Η δράση του καθηγητή περιγράφεται στη δικογραφία που συνέταξε η διεύθυνση ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικό υπολογιστή στα οποία γίνεται έρευνα για συλλογή στοιχείων. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και υπάρχουν και άλλα θύματα του 62χρονου καθηγητή.
ethnos

Δες επίσης

Επιστολική ψήφος: Πώς θα ψηφίζουμε στις εκλογές από το σπίτι – Όλη η διαδικασία

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου του 2024 αναμένεται να εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή το ...