Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Καίτη Γκρέυ: Σήμερα η δίκη για την τελευταία επιθυμία της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Καίτη Γκρέυ: Σήμερα η δίκη για την τελευταία επιθυμία της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Η «μητέρα των μαχών» εξελίσσεται σήμερα (24/10) στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για τη θρυλική ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ προκειμένου να γίνει σεβαστή η τελευταία της επιθυμία, ώστε να πεθάνει στο σπίτι όπου έζησε όλα τα χρόνια της ζωής της, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Καίτη Γκρέυ: Δικαστική απόφαση – σταθμός στον «εμφύλιο» της οικογένειας

Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου γιου της Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Υπενθυμίζεται πως αρχές Αυγούστου είχε βγει προσωρινή διαταγή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι γίνεται εν μέρει αποδεκτή η αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής και πως απορρίπτεται ως απαράδεκτη η πρόθεση της νύφης της να γίνει δικαστικός συμπαραστάτης, καθώς δεν έχει πρώτου βαθμού συγγένεια και, έτσι, δεν νομιμοποιείται αυτή η πράξη.

Ο Φίλιππος Ηλιάδης διορίστηκε προσωρινός δικαστικός συμπαραστάτης, ωστόσο, το πιο σημαντικό σημείο της προσωρινής διαταγής είναι αυτό με το οποίο το δικαστήριο αναγνωρίζει την τελευταία επιθυμία που είχε η Καίτη Γκρέυ να μείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Σήμερα με βάση την Espresso οι δύο πλευρές διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους με σκοπό την οριστική δικαστική συμπαράσταση της κορυφαίας τραγουδίστριας, αλλά και να σεβαστούν όλοι την τελευταία της επιθυμία, που είναι να παραμείνει σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

 

enikos

Δες επίσης

Finos Film: Το απολαυστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγγλικής Γλώσσας, η Finos Film ανήρτησε σήμερα (23/4) στα προφίλ της στα ...