Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Και η Ραμνιώτη Σταυρούλα από Άγιο Βησσαρίωνα επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Και η Ραμνιώτη Σταυρούλα από Άγιο Βησσαρίωνα επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Ακόμη μια νέα και δυναμική κοπέλα, ενώνει τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης κ. Θεόδωρο Χήρα και εντάσσεται στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον». Πρόκειται για την Ραμνιώτη Σταυρούλα με καταγωγή από τον Άγιο Βησσαρίωνα.
Η Σταυρούλα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Κοινωνική, πρόσχαρη και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία (αυτό φανερώνει άλλωστε και η φωτογραφία με το ωραίο της χαμόγελο). Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε αλλά και η διάθεση για προσφορά, αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες που την ώθησαν στην απόφαση να κατέλθει για πρώτη φορά υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.
Η ίδια δηλώνει: «Έπειτα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Ο νέος αυτοδιοικητικός συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» με ενέπνευσε να ασχοληθώ με τα κοινά βάζοντας κι εγώ ένα λιθαράκι στην οργανωμένη προσπάθεια αναβάθμισης της καθημερινότητας των κατοίκων.  Σ’αυτή την κρίσιμη ώρα οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε ενεργά την παρουσία μας, να αγωνιστούμε με ήθος και δυναμισμό για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης!»

Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος, τόνισε: « Η νέα γενιά βγαίνει μπροστά φέρνοντας αέρα ανανέωσης, αισιοδοξίας και αλλαγής! Η Σταυρούλα διαθέτει ανεξάντλητη θέληση να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση… Έχει τεκμηριωμένη άποψη, ισχυρή προσωπικότητα και όλα τα εχέγγυα να πετύχει τον στόχο της.
Η Σταυρούλα κατέρχεται υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα.
Σταυρούλα, σε υποδεχόμαστε στην ομάδα μας με μεγάλη χαρά και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Δες επίσης

Ξανά στον Υφυπουργό Υποδομών κ. Ταχιάο η Κατερίνα Παπακώστα για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στον νομό

Ακόμα μία επίσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, για τη Βουλευτή ΝΔ, κ. Παπακώστα, η οποία συναντήθηκε ...