Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Ιταλία: Ηλικιωμένη υπέστη σοκ και πέθανε λόγω λάθους στον λογαριασμό νερού

Ιταλία: Ηλικιωμένη υπέστη σοκ και πέθανε λόγω λάθους στον λογαριασμό νερού

Μια 88χρονη συνταξιούχο από το Καμπορόσο της Ιμπέρια της Λιγουρίας υπέστη σοκ και πέθανε μέσα σε λίγες μέρες από λάθος στον υπολογισμό του λογαριασμού νερού της οικίας της.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η ηλικιωμένη είδε το λογαριασμό της ύψους 15.339 ευρώ, όταν έως τότε πλήρωνε μόλις 55 ευρώ. Ένα λάθος το οποίο φαίνεται να οφείλεται σε εσφαλμένη μέτρηση, κάτι που όμως, λόγο αυτόματης πληρωμής, άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό της ηλικιωμένης.

Τα μέλη της οικογένειας είπαν ότι η ηλικιωμένη ένιωσε άρρωστη λίγες στιγμές αφότου η νύφη της της διάβασε τα στοιχεία του λογαριασμού που αφορούσε την περίοδο Αυγούστου-Οκτωβρίου, που έφτασε στην τράπεζα στις 14 Νοεμβρίου και πληρώθηκε αυτόματα από το πιστωτικό ίδρυμα, παίρνοντας όλα τα χρήματα που είχε στον λογαριασμό της.

Αργότερα διαπιστώθηκε το λάθος, όμως ήταν πολύ αργά.

Η εταιρία παραδέχτηκε το λάθος και δήλωσε πως “ότι δεν οφειλόταν, επιστράφηκε”, με την οικογένεια της άτυχης ηλικιωμένης να ζητά τη διαλεύκανση του περιστατικού και την απόδοση ευθυνών.

enikos

Δες επίσης

Daily Mail: Η Ευρώπη ετοιμάζεται για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο – Πυρηνικά στο κατώφλι της Ρωσίας, αύξηση της θητείας, στρατιωτικά γυμνάσια και αλλαγές στην αμυντική βιομηχανία

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022 είδε τη φρίκη ενός πολέμου ...