Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ηλικιωμένη στο Βόλο διεκδικούσε την περιουσία του… γαμπρού της

Ηλικιωμένη στο Βόλο διεκδικούσε την περιουσία του… γαμπρού της

Μια 84χρονη γυναίκα από το Βόλο διεκδίκησε την περιουσία που άφησε στα ανίψια του ο σύζυγος της αδελφής της.

Η 84χρονη σύμφωνα με το gegonota.news, εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με τι κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή και της ψευδούς κατάθεσης για να «εισπράξει» καταδίκη 1 έτους και επτά μηνών.

Η αδελφή της πέθανε το 2015, ωστόσο από το 2010 με συμβολαιογραφικές πράξεις, ο σύζυγός της είχε φροντίσει να γράψει ένα μεγάλο τμήμα της περιουσίας του στην Πελοπόννησο σε επτά ανίψια του. Ο κάτοχος της περιουσίας πέθανε το 2011.

Τι κατήγγειλε η 84χρονη

Η 84χρονη, με την αδελφή της και τον σύζυγό της να μην βρίσκονται πλέον στη ζωή κατήγγειλε ότι οι συμβολαιογραφικές πράξεις μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων στους συγγενείς του γαμπρού της δεν είναι έγκυρες, πράγμα που αποδείχθηκε ψευδές.

Η ίδια, παρά το προχωρημένο της ηλικίας κάθισε στο εδώλιο και μάρτυρες κατηγορίας ήταν δύο από τους επτά κληρονόμους. Αποτέλεσμα, ήταν η καταδίκη της με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ το δικαστήριο δεν δέχτηκε την απολογία της στην οποία υποστήριξε πως η περιουσία ανήκε στην αδελφή της.

Δες επίσης

Ανήλικες πιάστηκαν στα χέρια στο κέντρο της Λάρισας – Στο νοσοκομείο το ένα κορίτσι

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όταν δύο ανήλικα κορίτσια ενεπλάκησαν ...