Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Ηλεία: Πρόεδρος κοινότητας κάλεσε την αστυνομία σε προβολή ταινίας που έκρινε παράνομη

Ηλεία: Πρόεδρος κοινότητας κάλεσε την αστυνομία σε προβολή ταινίας που έκρινε παράνομη

Πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας στον δήμο Ήλιδας, και συγκεκριμένα στον οικισμό Βουλιαγμένη, του νομού Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της κοινότητας κάλεσε τις αστυνομικές αρχές στην προβολή μιας ταινίας που ο ίδιος έκρινε παράνομη. Η αστυνομία δέχτηκε την πρόσκληση και παρευρέθη στο σινεμά, ωστόσο δεν έκρινε παράνομη την ταινία και δεν απαγόρευσε την προβολή της.

Tο στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, Χρήστος Κωνσταντόπουλος έγραψε σε ανάρτησή του ότι:

«Στα εννιά χρόνια που το Olympia International Film Festival for Children and Young People οργανώνει το πρόγραμμα “Σινεμά στις πλατείες”, έχουμε επισκεφθεί σχεδόν 100 χωριά στην Ηλεία και έχουμε πραγματοποιήσει περί τις 250 προβολές ταινιών, αλλά αυτό που συνέβη χθες στη Βουλιαγμένη Πηνείας δεν είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να μας συμβεί: ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κάλεσε την αστυνομία για να απαγορεύσει την προβολή της ταινίας επειδή ο ίδιος έκρινε ότι ήταν …παράνομη!

Το επεισόδιο δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού. Παραδίδουμε απλώς αυτόν τον …υπέροχο δημοκράτη στη χλεύη των συμπολιτών του.

Υγ 1: Η αστυνομία πήγε στο χωριό και φυσικά δεν απαγόρευσε την προβολή.

Υγ2: Η ταινία που παίχθηκε ήταν τα “Βαρέα και ανθυγιεινά” του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Υγ3: Στη Βουλιαγμένη το Φεστιβάλ Ολυμπίας έχει πάει τρεις φορές. Θα ξαναπάμε!».

 

 

 

in.gr

Δες επίσης

Στη Βουλή καταγγελίες κατά Αυγενάκη για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και διορισμούς ημετέρων

Τις καταγγελίες κατά του πρώην υπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για αμοιβές χιλιάδων ευρώ σε «άμισθα» ...