Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Ζαρίδα (Φυλλιώ) Τριανταφυλλιά από Πιάλεια υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Η Ζαρίδα (Φυλλιώ) Τριανταφυλλιά από Πιάλεια υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” για τον Θεόδωρο Χήρα, καθώς έδωσε τα χέρια με την Ζαρίδα (Φυλλιώ) Τριανταφυλλιά του Χρήστου και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η ίδια με προσωπική της επιστολή αναφέρει σχετικά… << Με τιμή και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση των κ.κ  Θεοδώρου Χήρα και Βαλάντη Τσιούτσια να συμμετέχω στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.
Πρωταρχικός σκοπός μου είναι να συνδράμω και εγώ ανιδιοτελώς στα κοινά της Τοπικής Κοινότητας Πιάλειας, όπου και διαμένω μόνιμα.
Ήρθε η ώρα να πάει μπροστά ο Δήμος μας. Με μεθοδική δουλειά από τους πολλά υποσχόμενους κ.κ Θεόδωρο Χήρα και Βαλάντη Τσιούτσια και τα έμπειρα στελέχη μας, θα ζωντανέψει ξανά η τοπική κοινωνία και θα αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
Ως μια γυναίκα, εργαζόμενη και μητέρα, ζητώ την στήριξή σας συγχωριανοί μου καθώς θέτω και επίσημα υποψηφιότητα για το Τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πιάλειας.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. >>
Με εκτίμηση,
Ζαρίδα (Φυλλιώ) Τριανταφυλλιά.

Δες επίσης

Κάλεσμα της οικογένειας των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα που χάθηκαν στο «τρένο χωρίς επιστροφή»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, όπου ο χρόνος σταμάτησε για 57 ...